Er din Toyota klar til sommerferien?

Endelig sommer, med udsigt til sol, afslapning og kør-selv-ferie.
Uanset om turen går til Skagen eller Sakskøbing, er det en god idé at få tjekket din Toyota, så du kan holde ferie, mens din bil er på arbejde

Kontroller dine bildæk

Kontroller at alle dæk (inklusive reservehjul / dækreperations-kit) ikke er beskadiget. Kontroller også, at dæktrykket er på det anbefalede niveau og at slidbanen som minimum på 1,6 mm som er mindste lov-krav, det anbefales dog at møsterdybden er minimum 3,0 mm for at undgå akvaplaning.

Sådan tjekker du, at din motor ikke overophedes

Kontroller motorens kølesystem for at undgå overophedning. Sørg for, at dit kølevæsketank er fyldt helt op, og kontroller kølevæskeslangerne, inden du tager afsted på en lang rejse. For mere information kontakt din nærmeste Toyota-forhandler.

Luftfilter i kabinen

Hvis du vil være helt sikker på at undgå pollen, ozon, støv og andre skadelige partikler, er det en god idé at få tjekket friskluftfilteret

Kontroller dit klimaanlæg

Kontroller din bils klimaanlæg, inden du rejser. Hold hånden tæt på luftåbningerne og føl luften der kommer ud. Hvis det er en uafbrudt strøm af kold luft ved samme temperatur, så er din klimaanlæg sandsynligvis i god stand.

Kontroller din bil for olie

Kontroller jævnligt din bils olieniveau. Er det ved at være tid til at fylde olie på din bil, så gør det før ferien. Er du i tvivl om, hvilken olie du skal bruge, kan du spørge din autoriserede Toyota-forhandler, hvor du ligeledes kan købe en top up olie til af have med på ferieturen.

Sådan forbedrer du dit udsyn på rejsen

Sørg for, at din sprinklervæskebeholder er fyldt op. Brug en sprinklervæske af høj kvalitet, som sikrer at din forrude er helt ren. Hvis dine viskere tværer urenheder rundt i stedet for at viske ruden ren, så kontroller at de ikke er gået i stykker. Og få evt. din Toyota-forhandler til at skifte dem inden ferieturen.

Kør-selv-ferie til Danmark og udlandet

Med et sommertjek af din Toyota undgår du at få ødelagt din længe ventede sommerferie. De fleste problemer med bilen på kør-selv-ferien skyldes nemlig, at man glemte at få tjekket bilen, inden man kørte afsted. Derfor er det en rigtig god idé, og godt givet ud, at lade dit os gennemgå bilen fra A-Z, inden du slipper den løs på sommervejene.

Hvad er et sommertjek?

Med et sommertjek får du gennemgået alle de vigtigste dele på bilen, så du kan kørte sikkert afsted med ferieklar motor, batteri, bremser og støddæmpere, og nyde turen med ren luft, ren bil og ren fornøjelse med MyT Connected, som er med dig hele vejen.

Book sommertjek ved at kontakte os HER, eller se og hør Brian Clausen fra Toyota Danmark fortælle lidt mere om at blive ferieklar i videoen herunder.

Er din Toyota klar til sommerferien?

Dine oplysninger